Welkome bij ADS Vitality Blog - NederlandsIk ben erg enthousiast over de lancering van mijn (ADS Vitality) blog! Om te beginnen wil ik je een indicatie geven over wat ik verwacht  te gaan posten, mijn motivatie om hiermee te beginnen en waarom ik hoop dat je een reden vindt om samen met mij  op het web te zijn :)

Mijn blog gaat over het helpen van mensen en hoe hen aan te moedigen om beter geïnformeerd


beslissingen te kunnen nemen met betrekking tot hun gezondheid en levensstijl . Mijn focus ligt op balans in het leven, en dus kun je een verscheidenheid van berichten met betrekking tot voeding, fitness, gezondheid, mentaliteit en de algehele levensstijl verwachten.  Al deze elementen die samen  wellness creëren.

Afgezien van mijn passie voor het leven (een gezond leven) , hou ik van auto's, reizen en gezond koken. Deze aspecten van mijn leven verwerk ik  zeker ook stiekem in mijn teksten :-)

Ik ben van plan samen te werken met gelijkgestemde mensen en de integratie van hun stem in mijn blog. Dus als je geïnteresseerd bent of weet iemand waar ik in contact mee zou kunnen of moeten komen  - aarzel dan niet en laat het me weten. 

Dit alles is een deel van mijn bijdrage aan de wereld, een gezondere plek. Ook  ben ik ervan overtuigd hoe meer mensen wij  betrekken,  des te meer mensen we zouden kunnen helpen.

Hoe ik ben 'in' Gezondheid & Welzijn begonnen


Ik ben met een gezonde levensstijl begonnen vanaf mijn 18e jaar (net een paar jaar geleden :-))). In die tijd toen ik met een fitness trainer begon te trainen, om sterker en sneller in mijn voetbal en hardlopen te worden, was ik niet helemaal zeker of het iets voor mij was. Ik herinner me mijn eerste momenten van gewichtheffen en ik dacht vaak dat ik nooit een resultaat zou kunnen bereiken. Ik wilde een paar keer opgeven en stoppen met gezond eten. Echter, merkte ik geleidelijk het verhogen van de kracht tijdens hardlopen en voetbal in de praktijk. Ook na het worstelen met huid allergieën en acne voor zo vele jaren, begon ik een enorme verbetering van mijn huid te signaleren.

Deze kleine veranderingen spoorde mij aan. Mijn progressie moedigde me aan om te gaan studeren . Ik begon mijn master in sportwetenschap om alles te weten te komen over hoe ons lichaam werkt tijdens en na verschillende trainingsmethoden en hoe we onze gezondheid kunnen versterken door middel van oefening en voeding.

Ik had het geluk om te werken als een personal trainer tijdens de eerste jaren van mijn universiteit, wat leidde tot het beheer van high profile clientèle in Brazilië voor bijna 4 jaar bij Rythmos club te Bauru.

Snel genoeg droomde ik van grijze luchten en regen  (!) En ik verhuisde naar Londen met als doel


om Engels en voeding wetenschap te gaan bestuderen. Na dat ik aangemeld was bij Kingston college, dook ik in de wetenschap van voeding en leerde ik hoe het geneesmiddel voedsel kon gebruiken. Dat was de meest empowering ervaring in mijn carrière. Tegenwoordig Ik ben gespecialiseerd in darmgezondheid en behandelingen adv een voedingsplan en richt ik me met mijn gezondheidsprogramma’s op de darmgezondheid.

In de loop der jaren heb ik veel geleerd over verscheidene wellness middelen vanuit een persoonlijk en professioneel perspectief. Daarnaast heb ik geleerd en wat nog veel belangrijker is,  wat er echt nodig is,  het gevoel gezond en gelukkig te zijn .

Mijn strijd:

Ik ben super gezegend met veel prachtige kansen in mijn leven en men zou denken met het resultaat dat ik goed uitgebalanceerd en gezond ben. Echter, ergens langs de weg van het leven, net als iedereen ...  Heb Ik ook zware momenten gekend.

Als jongste van de twee jongens, ben ik opgegroeid in een land waar de sociale verschillen  enorm zijn . Het hebben van een succesvolle vader als  rolmodel vormden de perfecte cocktail voor mij om onafhankelijk te zijn en veel verantwoordelijkheid te nemen.  Ik werd een  uitvoerder die zeer zelfkritisch leerde te zijn. Dat is al positief maar wij weten dat alles dat te extreem is, kan uit de hand lopen en veel angst, stress en andere probleem in het leven veroorzaken. 

Na het overlijden van mijn vader, was ik jaren bedroefd.  Na de strijd met hersen kanker  en de hele lange periode van  behandeling, realiseerde ik me dat er een omlijning is; zelfs het gevolg van deze  tragedie heeft mij  heel veel geleerd.


Tegenspoed raakt ons allemaal en wat ik heb geleerd in die tijd is hoe mijn macht terug kan nemen door middel van het geloof in mezelf en de keuzes die ik maak. Dus ... Ik ben voortdurend bezig geweest met het leren te kiezen voor hoop, niet angst, liefde geen haat, geen geloof ,zelfredzaamheid, licht niet donker, geen oordeel en dankbaarheid te horen.

Het is te wijten aan mijn persoonlijke ervaring in mijn leven dat ik v mijn perspectief van wellness heb verbreed.

In de kern, betekent dit dat je de mogelijkheid om verbinding te maken met de dingen die je vreugde brengen enorm belangrijk is en tevens misschien wel  het belangrijkste;  je passie te volgen.

Ik ben gezegend om dat te doen ... mensen in staat om te geloven in  zichzelf en zich aan hun eigen grootste voorstanders word. Ik heb zo'n acceptatie nu en weet dat  alles gebeurt met een reden. Ik werd een hoge presteerder in mijn carrière en vond gezondheid en fitness als een manier om om te gaan met moeilijke obstakels ... .Zo met alles samen te werken voor het grotere goed.

Het is deze stichting wat mij inspireerde om een ​​felle pleitbezorger voor wellness zijn. Ik hoop dat door het delen van een klein stukje van mijn leven, jij een dieper begrip hebt  van wat mij drijft en waarom ik doe wat ik doe. 

Ik kijk er naar uit om van jullie hier te horen. 

Met vitale groeten,

Adriano dos Santos

#training #sleep #prebiotics #fitness #health #lifestyle #sibo #ibs #nutrition #probiotics #workout #guthealth #mindset

© 2019 by ADS VITALITY

Disclaimer:

All information, content and material are for informational purposes only and are not intended to serve as a substitute for the consultation, diagnosis, and/or medical treatment of a qualified physician or healthcare provider.


Contact info:
ADS Vitality is domain administrated by MSc. Adriano dos Santos and it is a department of INPRIME Bespoke Wellness Anywhere company 

adriano@inprime.nl or info@adsvitality.com / +31 681032499